Un mort și doi răniți după ce s-au răsturnat cu Jaguarul

1
207

Un grav accident de circulație s-a petrecut ieri dimineață la intrarea în comuna doljeană Radovan. Șoferul unui autoturism de lux, marca Jaguar, a pierdut controlul direcției din cauza vitezei și s-a răsturnat, pierzându-și viața, alți doi bărbați, pasageri în autoturism fiind răniți. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Tragedia s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 04.00, pe drumul care leagă Calafatul de Craiova, la intrarea în comuna Radovan. Din primele cercetări ale polițiștilor Serviciului Rutier Dolj a reieșit că Adrian Ghiță, în vârstă de 39 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Spania, pe DN 56, din direcţia Calafat către Craiova, la intrare în comuna Radovan, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul direcției de mers și a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat. Mașina s-a făcut praf în urma impactului, iar conducătorul auto a decedat. Alți doi bărbați, Marius Stancu, de 34 de ani şi Adrian Nuță, de 39 de ani, ambii din Craiova, au fost răniți, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale. Trupul neînsuflețit al șoferului a fost dus la morgă după finalizarea cercetării la fața locului, în urma autopsiei urmând să se stabilească dacă era sub influența băuturilor alcoolice.

„Din cercetări a rezultat că evenimentul s-a produs pe fondul vitezei excesive, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar penal şi continuă cercetările în cauză”, ne-a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

1 COMENTARIU

Comments are closed.