Credite ipotecare cu dobânda fixă începând de la 5.25%

0
103

Banca Comercială Română (BCR) acordă credite de investiţii imobiliare cu dobândă fixă de 5,25% pentru o perioadă de 3 ani sau 5 ani, iar comisionul de analiză este ZERO.

Andrew Gerber, director Produse Retail în cadrul BCR a precizat că în prezent, BCR e singura instituţie bancară care oferă împrumuturi imobiliare cu rate fixe competitive în moneda naţională. „Aceasta este soluţia ideală pentru a oferi clienţilor certitudinea sumelor de plată lunare pe parcursul urmatorilor ani. Indiferent dacă un client optează pentru achiziţia primei locuinţe, relocarea într-o locuinţă mai mare sau pentru îmbunătăţirea locuinţei curente siguranţa de a şti exact cuantumul de plată lunar este critică şi de aceea încurajăm dezvoltarea creditarii ipotecare cu rate fixe, un produs deja împământenit pe alte pieţe“, a declarat Andrew Gerber.

Rata de dobândă pe o perioadă mai mare de timp

Concomitent cu acordarea de credite ipotecare exclusiv în lei, BCR încurajează  creditarea cu dobândă fixă promovând dobânzi foarte atractive. În prezent, circa 95% dintre clienţii BCR care accesează credite ipotecare aleg varianta ratelor fixe (excluzand Programul Prima Casa disponibil doar în varianta cu rate de dobândă variabile) beneficiind de siguranţa sumei lunare de plata pe parcursul următorilor ani.  „…Acum, când dobânzile la lei au ajuns la minime istorice se iveşte oportunitatea de a fixa rata de dobândă pe o perioadă mai mare de timp (5 ani) şi de a proteja clienţii de o posibilă creştere a acesteia“, a adaugat Andrew Gerber, Director Produse Retail în cadrul BCR.