Accesibil craiovenilor în numai 3 ore cu trenurile operate de Regiotrans / Divertiland – cel mai mare parc de distracţii din România

0
62

Divertiland, cel mai mare parc de divertisment din România şi Regiotrans, unul dintre principalii operatori privaţi de transport feroviar de călători din ţară, lansează un parteneriat prin care, începând cu sezonul 2014, craiovenii, dar şi vizitatorii din Bucureşti, Ploieşti, sau Braşov, vor putea sosi cu trenul la Divertiland, situat în vestul capitalei, în zona Militari. Trenurile operate de Regiotrans pe ruta Braşov – Bucureşti – Craiova şi retur vor opri zilnic, în perioada mai – octombrie, în staţia distracţiei “Parc Divertisment Chiajna”, amplasată chiar la intrarea în parcul Divertiland. Craiovenii care doresc să petreacă cel puţin o zi de distracţie la Divertiland, vor putea ajunge aici direct cu trenul în numai 3 ore.

Divertiland, cel mai mare şi mai modern parc de distracţii din România, îi aşteaptă şi în sezonul 2014 pe craioveni cu atracţii incitante, printre care piscine cu cea mai înaltă calitate a apei, 22 de tobogane inedite pentru toate vârstele, singura piscină cu valuri şi unica plajă cu nisip din Bucureşti. Multiplele opţiuni culinare oferite de restaurantele şi barurile din zona de food-court, spaţiile generoase de parcare şi serviciile auxiliare, completează experienţa vizitatorilor Divertiland. “În intervalul iunie – august 2013 am înregistrat un număr de 100.000 de vizitatori, dintre care  mai bine de jumătate au venit la Divertiland cu alte mijloace de transport decât autoturismul personal. Având în vedere că din acest număr total de vizitatori, o bună parte au provenit din zona Craiovei, ne bucurăm ca în sezonul 2014 să le putem oferi craiovenilor o alternativă la transportul rutier. Mulţumită parteneriatului încheiat cu Regiotrans, punem la dispoziţia celor care aleg Divertiland ca destinaţie de distracţie şi relaxare şi în acest an, un mijloc de transport accesibil, direct, sigur şi confortabil”, a declarat Alejandro Poulakis, CEO-ul parcului de distracţii Divertiland.

Destinaţie de vacanţă unică în această parte a Europei

Circulaţia pe ruta Craiova– Chiajna Parc Divertisment şi retur, va fi asigurată de trenurile 14091 şi 14094, cu plecare din Craiovala ora 04:48 şi sosire la 08:10 la Divertiland. În direcţia retur, trenurile Regiotrans vor pleca din staţia distracţiei Chiajna Parc Divertisment la 19:20 şi vor sosi în Craiovala ora 22:46. Costul unui bilet de tren de la Craiova la staţia distracţiei – Chiajna Parc Divertisment, este numai de 26,5 lei la clasa a II-a. Regiotrans oferă şi o serie de tarife cu reducere pentru anumite categorii de calători (copii, elevi şi studenţi, pensionari), care vor plăti pe această rută doar 13,25 lei pentru un bilet la clasa a II-a. “Parteneriatul cu Divertiland face parte din proiectele Regiotrans care au scopul de a readuce transportul feroviar între preferinţele de călătorie pentru timpul liber. Suntem bucuroşi că avem acum ocazia de oferi călătorilor o destinaţie de vacanţă unică în această parte a Europei”, a declarat  Florin Hădărean, directorul general al Regiotrans.

Biletele de tren vor fi disponibile la punctele de vânzare din reţeaua Regiotrans, precum şi la Divertiland. Staţia Chiajna Parc Divertisment, punctul de sosire a trenurilor distracţiei, a fost construită în urma unei investiţii a Divertiland în valoare de aproximativ 300.000 de euro.