Proiect umanitar pentru copiii dezavantajați social

0
633

TVR Craiova în parteneriat cu Asociația Vasiliada a Mitropoliei Olteniei desfășoară, până la data de 1 iunie, proiectul umanitar „Împreună dăruim bucurie”. Acesta constă în colectarea de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte noi și de rechizite școlare și urmărește ajutorarea unui număr de 150 de copii defavorizați social, din localitățile doljene Brabova și Pleșoi

Pr. Adrian Stănulică, președintele Asociației Vasiliada, spune că parteneriatul cu TVR Craiova în cadrul campaniilor umanitare este de tradiție și că această colaborare vizează sprijinirea copiilor cu vârste între 6 și 10 ani. «A devenit o tradiție ca în cadrul Arhiepiscopiei Craiovei să fie organizate colecte sau campanii de întrajutorare a semenilor aflați în dificultate. Anul acesta, ne alăturăm inițiativei Studioului Teritorial TVR Craiova și devenim parteneri ai Campaniei „Împreună dăruim bucurie”. Ne propunem să venim în sprijinul a 150 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, din două comunități rurale din județul Dolj, și anume Brabova și Pleșoi. În cadrul acestei campanii, îi invităm pe craioveni să doneze rechizite sau articole de îmbrăcăminte noi, pentru copiii din aceste două localități”, a subliniat pr. Adrian Stănulică, președintele Asociației Vasiliada.

„ Acestor copii, în afară de daruri, putem să le oferim ceva mult  mai important: speranța și credința că lumea aceasta și viața aceasta pot fi și pentru ei bune”, a declarat Mirela Giodea, producător executiv TVR Craiova. Urnele pentru donații, cu sigla acestei campanii, se găsesc în centrele comerciale Electroputere Mall, Auchan Craiovița și la sediul Asociației Vasiliada.