„Bătălie” pentru cele 15 locuri de agenţi scoase la concurs de IPJ Dolj: 56 de candidaţi pe loc

0
265

Nu mai puţin de 846 de doljeni „luptă” pentru unul din cele 15 posturi de agenţi de poliţie scoase la concurs de IPJ Dolj. Înscrierile s-au finalizat, media fiind de 56 de candidaţi pe loc, aceştia având timp până la sfârşitul săptămânii, vineri, 15 aprilie a.c., să-şi completeze dosarele cu toate documentele care le sunt solicitate.

Vineri, 8 aprilie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a finalizat înscrierile la concursul în vederea recrutării din sursă externă a candidaţilor pentru cele 15 de locuri vacante la Posturile de Poliţie din mediul rural, în judeţul Dolj. Astfel, atraşi de perspectiva obţinerii unui loc de muncă sigur, la terminarea perioadei de înscriere, 846 de doljeni îşi depuseseră dosarele pentru cele 15 locuri de agent de poliţie din comunele Carpen, Vela, Teslui, Izvoare, Negoi, Moţăţei, Apele Vii, Daneţi, Gîngiova, Gighera, Valea Stanciului, Argetoaia, Cernăteşti, Ostroveni şi Sadova, rezultând o medie de 56 de candidaţi pe loc.

Cea mai mare „bătălie” se dă pentru locul de ajutor de şef de post în comuna Argetoaia, pentru care au aplicat nu mai puţin de 75 de candidaţi. De asemenea, pe locul din comuna Teslui s-au înscris 70 de candidaţi, iar pentru postul de la Cernăteşti s-au înscris 64 de candidaţi. Cei mai puţini „pretendenţi” sunt pentru locul de ajutor şef de post din cadrul Postului de Poliţie Gighera – 43 de candidaţi, în timp ce pe locurile din cadrul Posturilor de poliţie Negoi şi Sadova s-au înscris câte 45 de candidaţi. Reprezentanţii IPJ Dolj atrag atenţia candidaţilor că, până vineri, 15 aprilie a.c., trebuie să îşi completeze dosarele cu toate documentele solicitate.