Fosta concurentă de la „Vocea României”, live la Craiova

0
305

Vineri, 13 martie 2020, la Korona Music Club, Maryliss, fosta concurentă a emisiunii-concurs „Vocea României” ajunge în Craiova și alături de Silviu Dan Iliescu – chitară, Andrei Ghilea – Bas și Adi Dolea – Cajon, o să ofere publicului craiovean un recital live, o sesiune unplugged, plină de emoție și căldură, care va cuprinde melodiile artistei, cât și diferite preluări reorchestrate într-o manieră acustică.

„Aștept cu nerăbdare concertul de la Korona Music Club deoarece am fost în vizită, anul trecut, la Craiova ca spectator la câteva concerte și am fost impresionată pentru că de fiecare dată publicul a fost foarte primitor și receptiv. Așa că, abia aștept să ne cunoaștem!”, a declarat artista pentru redacția Cuvântul Libertății. Tot ea spune că pentru ei, ca trupă, fiecare moment artistic susținut este special și speră că vor crea un astfel de moment memorabil și la Craiova. „Clubul în care vom cânta este recent deschis, sunt convinsă că vom avea parte de un schimb de energie dinamic”, a mai declarat fosta concurenta a emisiunii-concurs „Vocea României”.

Maryliss este o cântăreață și compozitoare care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs “Vocea României” în anul 2016, ajungând până în etapa knockout-urilor, reușind performanța de a întoarce toate cele 4 scaune în etapa blind-urilor.

„În toate apartitiile sale, Maryliss este o prezență extrem de comunicativă și empatizanta, transmițând multă emoție prin piesele sale. Concertele sunt mereu energice, susţinute de bucuria, plăcerea şi pasiunea cu care se cântă, fiecare dintre ele devenind un adevărat show muzical de fiecare dată.”, au anunțat organizatorii pe pagina de promovare a evenimentului.