Pensionarii social-democraţi s-au întâlnit, sâmbătă, la sediul PSD Filiaşi

7
142

Pensionarii social-democrati spun că s-au săturat de ceea ce numesc „aroganţa  preşedintelui ţării” şi cer să fie respectaţi  pentru anii de muncă depuşi. Sub aceste auspicii s-a desfăşurat întâlnirea pensionarilor social-democraţi de la Filiaşi, care sunt de părere că singura soluţie pentru ca România să iasă din criză este ca acest guvern odios să plece din fruntea ţării.

PSD a atras atenţia de nenumărate ori că măsurile de austeritate iniţiate până la acest moment de Guvern au afectat direct pensionarii, prin: „neacordarea, vreme de doi ani, a nici unei indexări a pensiilor, deşi din luna octombrie 2009 şi până în prezent, indicele preţurilor de consum a crescut; majorarea TVA, măsură care a amplificat procesul inflaţionist; introducerea obligativităţii plăţii contribuţiei individuale de sănătate – 5,5% din pensie, pentru toţi pensionarii cu pensii mai mari de 740 de lei; tăierea subvenţiilor la încălzire”. Cei 100 de pensionari şi simpatizanţi ai PSD Filiaşi, care au fost prezenţi la întâlnirea de sâmbătă, 10 martie a.c., au simţit pe propria piele aceste măsuri luate de guvernarea pedelistă. „Noi am constituit Organizaţia de Pensionari a PSD Filiaşi de 4 ani. Obişnui să ne întâlnim de mai multe ori pe an, dar evenimentul din luna martie este deja unul tradiţional. Întâlnirea a fost una aparte, pentru că până în acest oamenii vorbeau de problemele pe care le au, dar acum au fost foarte vehemenţi în susţinerile lor. De aici se poate trage concluzia că o duc foarte rău, şi simt nevoia unei schimbări, a unui guvern care să le ofere protecţie şi care să nu îi umilească”, a declarat Eugen Dăneţ, preşedintele Organizaţiei de Pensionari a PSD Filiaşi.

„Oamenii vor să fie respectaţi după o viaţa în care nu au muncit şi nu au cerşit”

La întâlnirea social-democraţilor filişeni a participat şi preşedintele Organizaţiei Pensionarilor PSD Dolj, Nicolae Vrapcea: „Suntem bucuroşi că la Filiaşi avem o oragnizaţie de pensionari puternică şi vocală. La întâlnirea cu cei peste 100 de pensionari şi simpatizanţi s-a manifestat nemulţumirea acestora faţă de actuala conducere a ţării, aceştia concluzionând că singura soluţie este ca la alegeri să scăpăm de ei. Pensionarii au încredere că USL le ve reprezenta mai bine interesele, şi că nu îşi va bate joc de ei. Pe lângă problemele pe care le au, oamenii vor să fie respectaţi după o viaţa în care au muncit şi nu au cerşit”.

 

Alin Golumbeanu

Alin Golumbeanu, preşedintele PSD Filiaşi:

„Se împlinesc 4 ani de la înfiinţarea Clubului Pensionarilor PSD Filiaşi, şi am dorit ca la acest eveniment să avem alături de noi câţi mai mulţi membri şi simpatizanţi din această organizaţie. Trebuie spus că de-a lungul celor patru ani ne-au trecut pragul foarte mulţi pensionari, care au găsit la noi un loc unde au putut să să îşi spună problemele. Deasemenea, Clubul Pensionarilor PSD Filiaşi oferă un spaţiu unde cei de-o vârstă pot să se întâlnească, să facă schimb de opinii şi să se relaxeze la un joc de table sau şah. De data aceasta au avut ocazia, fără să se mai scrie în audienţe, să îşi spună păsurile direct primarului Nicolae Stăncioi, care a fost prezent la întâlnire. Le mulţumesc pentru prezenţă pensionarilor şi le doresc o viaţă lungă şi  liniştită”.

7 COMENTARII

  1. Frectie cu carmol la un picior de lemn. Conducerea PSD Filiasi trebuie sa inteleaga ca pensionarii si simpatizantii PSD nu pot sa mai fie PACALITI.Prin alegerea si sustinerea domnului Nicolae Stancioi pentru postul de primar al orasului Filiasi la urmatoarele alegeri, PSD si-a semnat sentinta.Sincer sa fiu nu pot sa votez lista PSD Filiasi din simplu motiv ca nu au oameni competenti.Daca aveau un singur om competent il propuneau pentru postul de primar.Domnul Nicolae Stancioi este la al doilea mandat la conducerea orasului Filiasi. La primul mandat a candidat din partea PNL. Al doilea mandat a fost din partea PDL,iar in prezent doreste sa candideze din partea PSD. Deci, la partidul care este mai bine cotat in sondaje HOP apare si domnul Nicolae Stancioi.Eu consider ca este prea mult, devine plictisitor si chiar enervant pentru anumite persoane iar orasul Filiasi de bine ce a fost condus in ultima perioada a ajuns cel mai murdar si urat oras din tara.

  2. Este putin spus frectie, este insulta! asta da alianta USL:se unira trei partide(PSD, PNL si PC)sa doboare hidosenia portocalie din tara si la Filiasi pusera candidat PDL !S-o fi deschis la Farmacie, ma duc sa iau un antivomitiv…

  3. prostia nu are culore politica asa ca daca betivul candideaza din parte psd atunci jos psd,la alegerile de primar cel putin eu ca si membru psd voi face tot posibilul pt a catiga alegerile orice alt partid sau alta persoana pt functia de primar

  4. Sigur cistiga PSD dar cu alt candidat nu cu Nicolae Stancioi. Apropo!Ce a facut Nicolae Stancioi timp de 8 ani in Filiasi ? Filiasul PUTE.

Comments are closed.