SCMU Craiova, învinsă la volei şi la baschet

0
84

Echipele masculine de volei şi de baschet ale SCMU Craiova au avut evoluţii slabe în week-end-ul trecut şi au pierdut fără drept de apel. Voleibaliştii lui Dan Pascu au scuza de a fi întâlnit campioana, Arcada Galaţi, care s-a impus cu 3-0 (25-15, 25-21, 26-24) în meciul din etapa a 17-a a Diviziei A1. Pentru SCMU Craiova au jucat: Stöhr, Ćuk, Hernandez, Călin, Paez, Ćulafic, Diaconescu – libero şi au mai intrat: Durski și Tarța. SCMU Craiova este pe locul 4, cu 33 de puncte şi va juca următorul meci tot în deplasare, cu Dinamo București, miercuri, de la ora 18.00, în direct pe TVR 3.

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova au fost învinşi în Sala Polivalentă, scor 83-66, de SCM Timişoara, într-un meci din etapa a treia a grupei 11-18 a LNBM. Au jucat pentru SCMU Craiova: Sessoms 21 de puncte, Dragan 13, Agbolese 11, Krutous 8, Ţîbîrnă 5, Zotov 4, Watson 2, Casale 2, Puşcaşu, Agapie. SCMU Craiova este pe locul 3 în Grupa 11-18 a LNMB, cu 16 puncte şi joacă abia pe 2 martie, în deplasare cu CSM Tg. Jiu.

“Ei au jucat mai bine şi au câştigat. Baschetul este un sport corect, deci noi am primit ceea ce am meritat din acest joc. În prima repriză am fost absenţi de pe parchet, parcă nu am existat. Cred că după trei victorii băieţii au crezut că formează o super echipă, dar, din păcate, nu este deloc aşa. Noi trebuie să ne îmbunătăţim rapid jocul, să muncim pentru fiecare minge. Trecând peste prima parte, în repriza secundă am încercat să revenim, am făcut un sfert mai bun, dar nu a fost suficient. Am plătit, practic, pentru cele 20 de minute extrem de slabe de la startul jocului“, a declarat antrenorul Craiovei, Panayiotis Yiannaras.