Gruparea de Jandarmi Mobilă “Fraţii Buzeşti” Craiova, instruieşte studenţi de la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”

0
114

În perioada 12 februarie  – 8 martie a.c., patru studenţi din cadrul Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” București,  se află în stagiul de practică la Gruparea de Jandarmi Mobilă “Frații Buzești” Craiova.

Cei patru studenți vor desfășura activități specifice structurilor de ordine publică, cât și de prevenire și combatere a faptelor antisociale. Studenții vor fi îndrumaţi de ofițerii stabiliți ca tutori profesionali, pe întregul stagiu de practică. Astăzi, aceștia au desfășurat activități de instruire specifice, le-au fost prezentate misiunile și activitățile desfășurate de către Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, urmând să se familiarizeze cu activitatea profesională a ofițerilor jandarmi în cadrul structurilor  unde au fost repartizați. La finalul stagiului de practică, studenții vor fi evaluați de către tutorii profesionali, iar rezultatele obținute pe întreaga perioadă de practică, vor fi transmise la Academia de Poliţie,,Alexandru Ioan Cuza” București.