Samsung a adăugat noilor sale telefoane 2 dintre cele mai râvnite funcții ale iPhone

0
326

Noua gamă Galaxy S20 de la Samsung vine cu două caracteristici noi care pot suna familiar proprietarilor de iPhone: chat-ul video care este integrat direct în aplicația de telefon și posibilitatea de a partaja rapid fișierele prin wireless.

Acest lucru se datorează faptului că telefoanele, pe care Samsung le-a dezvăluit marți, vin cu serviciul de chat video de la Google Duo acționat direct din apelatorul telefonului și va susține, de asemenea, o nouă funcție numită „Partajare rapidă” pentru partajarea cu ușurință a fișierelor între dispozitivele Samsung.

Ambele completări sunt menite a umple un gol în linia Samsung oferită de iPhone de ani buni. Deși proprietarii de dispozitive Galaxy au o varietate de aplicații video-chat disponibile pentru a fi descărcate, de la Google Duo la Skype Microsoft și Facebook Messenger, noua integrare Duo înseamnă că o astfel de funcționalitate este acum integrată direct în apelatorul telefonului, aplicația de mesagerie și aplicația de contacte. Acest lucru ar trebui să-l facă să se simtă mai mult ca FaceTime-ul Apple, care este încorporat în aplicațiile de telefon și mesaje ale iPhone, pe lângă faptul că este disponibil într-o aplicație autonomă.

Dispozitivele Galaxy S20 de la Samsung vor veni, de asemenea, cu o nouă caracteristică numită Partajare rapidă, care permite utilizatorilor să partajeze conținut precum fotografii, videoclipuri și fișiere către alți proprietari de dispozitive Galaxy direct, mai degrabă decât prin e-mail sau prin mesagerie. Aceasta caracteristica este similara cu AirDrop Apple, care folosește Bluetooth și Wi-Fi pentru a stabili o conexiune peer-to-peer cu alte dispozitive compatibile din apropiere. Partajarea rapidă va funcționa cu alte dispozitive Galaxy, dar compania nu a spus încă ce dispozitive dincolo de linia Galaxy S20 o vor suporta.