În Seara Îndrăgostiţilor, doi pe un bilet la Teatrul Naţional din Craiova

0
84

Teatrul Național „Marin Sorescu” invită iubitorii spectacolelor sale să marcheze seara îndrăgostiţilor – vineri, 14 februarie – vizionând comedia romantică „Ultimul amant fierbinte”, începând cu ora 18.30. Iubirea, o temă regăsită mereu în piesele de teatru ale instituției, va fi laitmotivul poveştilor de viaţă ale personajelor, dar şi ale fiecărui spectator care, în baza unui singur bilet achiziţionat de la agenţia teatrului, va putea fi însoţit de cea sau cel care la sfârşitul zilei merită o declaraţie de dragoste şi devotament.

Montată direct de pe Broadway pe scena Sălii „Amza Pellea” a TNC, „Ultimul amant fierbinte”, în regia lui Mircea Cornişteanu, este povestea lui Barney Daycash, un patron de restaurant „cu specific pescăresc”, chinuit de criza vârstei a doua, care decide, pentru prima dată în viaţă, să-şi înşele soţia pentru a-şi condimenta existenţa monotonă. Trei aventuri, niciuna dusă până la capăt, fac subiectul acestei piese, scrisă în 1969 de Neil Simon. Protagonişti pe scenă vor fi Adrian Andone (Barney Daycash), Gabriela Baciu (Alana Navazio), Iulia Colan (Bobby Michele) și Geni Macsim (Jeanette Foster).

Biletele pentru spectacol s-au pus în vânzare la agenţia teatrală și costă, în funcție de categoria locului, 30, 25 și 20 de lei (pentru elevi, studenți, pensionari – 15 lei).