“U” Craiova – Braunschweig 2-0, într-un amical în Antalya

0
399

Universitatea Craiova a câștigat primul amical din stagiul din Antalya, contra nemților de la Eintracht Braunschweig, locul 4 în Liga a III-a, scor 2-0, goluri marcate în repriza secundă de Mihăilă (54) și Nistor (84).

În prima repriză, Cornel Papură a utilizat rezervele, iar meciul a fost echilibrat, ocaziile venind pe final, ratate de Bărbuț și Danciu. În partea secundă au intrat titularii, iar Mihăilă a deschis scorul, în minutul 54, pe un contraatac declanșat de Cicâldău și continuat de Roman. Căpitan în repriza a doua, Cicâldău a fost eliminat după ce a ripostat în urma unui fault dur, fiind înlocuit cu Ivanov. Pe final, Nistor a punctat dintr-o lovitură de colț, cu largul concurs al portarului nemților, care a scăpat mingea în poartă.

Cornel Papură a început cu: Marinescu – Vlădoiu, C. Dobre, Tiago Ferreira, Mățel – M. Danciu, I. Popescu, Ivanov – Bărbuț – cpt., Markovic, Baiaram.

În repriza a doua au evoluat: Pigliacelli – Martic, Bălașa, Cosic, Vătăjelu – Mateiu, Nistor, Cicâldău – cpt. (65 Ivanov) – Ivan, Roman, Mihăilă.

Eintracht Braunschweig a început cu: Kessel, Nkasah, Furstner, Ademi, Kobylanski, R. Becker, Y. Otto, Fejzic, Wiebe, Kijevski, Kammerbauer. Pe parcurs au intrat: Engelhardt, Schluter, Nehrig, Putaro, Birjukov, Bar, Burmeister, Goden, Burger.

Celelalte amicale ale echipei din Bănie: Universitatea Craiova – FC Aarau (locul 7 în Liga a II-a elvețiană), pe 17 ianuarie, Universitatea Craiova –  Pogoń Szczecin (locul 3 în prima ligă poloneză), pe 18 ianuarie, Universitatea Craiova –  Zagłębie Lubin (locul 10 în prima ligă poloneză), pe 23 ianuarie, Universitatea Craiova – Wolfsberger AC (locul 4 în prima ligă austriacă), pe 24 ianuarie. Apoi, craiovenii vor reveni acasă, iar pe 31 ianuarie vor disputa primul meci al anului în Liga I, cu Gaz Metan Mediaș, pe teren propriu.