Prefectul Giugea vă vrea prieteni pe Facebook!

1
176

Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, şi preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, nu vor mai fi perete lângă perete doar în Palatul Administrativ, ci şi pe cea mai cunoscută platformă socială dezvoltată pe Internet – Facebook. Şi dacă uneori Palatul Administrativ se dovedeşte mult prea mic pentru “orgoliile unora” şi pentru declaraţiile altora, “pereţii” de pe Facebook pot suporta părerile prietenilor din întreaga lume, cu un simplu clik.

În altă ordine de idei, reprezentanţii celor mai importante instituţii judeţene, au, deopotrivă, de câteva zile, pagini pe Facebook. Dacă despre contul deţinut de Ion Prioteasa au aflat doar aceia care au primit o invitaţie de prietenie, despre înregistrarea lui Nicolae Giugea în reţeaua socială se poate spune că a avut parte de o adevărată lansare, desfăşurată în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută ieri de prefect.

“Se zice că la un moment dat ajungi la o vârstă la care dai în mintea copiilor. Eu n-am dat în mintea copiilor, dar sunt obişnuit să comunic cu oameni de toate vârstele, lucru care m-a convins să fac ceea ce vă voi prezenta imediat. Aşa că, începând cu data de astăzi (n.r. – ieri), putem să fim prieteni sau mai puţin prieteni pe Facebook. A nu fi ancorat într-un sistem dintr-ăsta înseamnă că nu corespunzi zilelor de azi, că te retragi în pustietate, scrii versuri, te uiţi cum creşte iarba, faci inventar la populaţia de curci, faci cu totul altceva. Va fi surpriză ceea ce voi posta pe peretele meu. Vă asigur că prima invitaţie de a fi prieteni pe Facebook o voi transmite domnului preşedinte al Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa”, a afirmat Giugea.

“Am pornit de la ideea că Internetul a schimbat lumea într-o perioadă foarte scurtă de timp. Această invenţie grandioasă a pătruns în casele tuturor şi nu mai e o chestiune de elită, în care numai unii să aibă acces la calculator. Am primit semnale din mai multe părţi, de la mai mulţi oameni ocupaţi, care nu se pot deplasa mereu. Mi-au cerut să fac în aşa manieră încât să poată intra în contact cu mine, să-mi prezinte anumite situaţii. (…) Acesta este motivul pentru care am făcut un lucru care în acest moment pare un lucru normal pentru foarte multă lume şi am crezut că şi pentru mine trebuie făcut. E foarte bine că şi-a făcut şi domnul prefect cont pe Facebook, îl felicit, prietenia noastră este reciprocă, dacă îmi trimite această cerere îi răspund cu plăcere şi imediat. Aşa cum ne vedem în fiecare zi, ne dăm mâna şi ne respectăm, aşa o să interacţionăm şi pe Facebook”, a declarat şi Ion Prioteasa.

 

1 COMENTARIU

  1. Articolul ar fi fost interesant daca ati fi publicat adresa la care poate fi accesat contul prefectului. S-ar fi creat astfel posibilitatea ca cei care doresc, sa intre in dialog cu reprezentantul guvernului in teritoriu. Sant sigur ca ar fi avut ce sa-i spuna. Pentru ca, chiar daca n-o avea domnia – sa dusmani, partidul al carui reprezentant de frunte este a dezamagit prea multa lume, fiind deci imposibil ca acest fapt sa nu se rasfranga si asupra sa. Fara adresa la care poate fi accesat, contul lansat cu tam-tam e un mare fasssssss.. propagandistic. Am dat search la nicolae giugea si nici un rezultat.

Comments are closed.