Şi- a bătut soţia, a distrus o parte din bunuri şi a ajuns să fie încătuşat

0
357

Ieri, 10 noiembrie, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere.

Din cercetările efectuate de poliţişt, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, s-a stabilit că, la data de 9 noiembrie a.c., tânărul, în timp ce se afla pe strada “Carpenului”, din Craiova, ar fi agresat-o fizic pe soţia sa, o tânără de 26 de ani, din Craiova, de care este despărţit în fapt.
Totodată, cel în cauză i-ar fi tăiat cauciucurile autoturismului proprietate personală. De asemenea, tânărul este cercetat de către poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere, din cercetări stabilindu-se că, data de 8 noiembrie a.c., tânărul ar fi ameninţat cu acte de violenţă, atât pe tânără, cât şi pe un alt bărbat de 41 de ani, din Craiova şi ar fi lovit cu piciorul autoturismul în care cele două persoane se aflau. “În urma probatoriului administrat de poliţişti, în cursul zilei de ieri, cel în cauză a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. În cursul acestei zile, tânărul urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.