Stanciu: “Suntem mai buni la Lituania, dar terenul va echilibra forţele”

0
177

Nicolae Stanciu a declarat că el şi colegii săi sunt mai buni decât adversarii de astăzi, dar în cazul în care nu vor câştiga le va fi greu să mai ocupe locul I în grupă în Liga Naţiunilor.

“Nu e important cine marchează la echipa naţională. La acest meci e important să luăm cele trei puncte ca să rămânem în cursa pentru primul loc în această grupă. Trebuie să reuşim un joc bun toată echipa. Pentru că dacă nu vom câştiga cu Lituania cu siguranţă va fi greu pentru noi să mai sperăm la primul loc. Dar sper eu să plecăm victorioşi acasă”, a spus Stanciu.

Mijlocaşul este de părere că suprafaţa sintetică pe care se va disputa meciul de joi va fi un avantaj pentru selecţionata Lituaniei. “Suprafaţa e complet diferită. E foarte dură. Terenul va fi udat foarte mult la ora meciului şi mingea va aluneca foarte tare. Sunt terenuri diferite. Terenul sintetic e mai riscant pentru noi, jucătorii, dar trebuie să ne adaptăm. Nu vreau să par arogant sau lipsit de respect faţă de echipa Lituaniei, dar ca lot suntem mai buni ca ei. Dar trebuie să arătăm asta în teren. Terenul sintetic va echilibra un pic situaţia pentru că ei sunt mai obişnuiţi decât noi cu această suprafaţă”, a explicat Stanciu.