Ryanair a lansat o nouă rută din București către Chania, în Grecia

0
495

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 10 octombrie, o nouă rută din București către Chania, în Grecia. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale și va debuta în aprilie 2019, fiind parte a celui mai mare program de vară 2019 al Ryanair din București.

 Clienții români și vizitatorii se pot bucura acum de tarife mai mici și de ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”

“Suntem încântați să anunțăm o nouă rută din București catre Chania, Grecia, care va debuta în aprilie 2019 și va fi operate cu o frecvență de două zboruri săptămânale ca parte a programului vara 2019.

 Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri din București de la doar 9.99€ pentru călătorii în perioada octombrie – decembrie. Această ofertă este disponibilă pentru rezervări până la miezul nopții, Joi, 11 octombrie. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să se grăbească și să accesezewww.ryanair.com pentru rezervări.”