Se premiază poveşti interesante despre afaceri de familie

0
43

Până pe 23 octombrie, Vodafone România şi Discovery Channel caută cea mai interesantă poveste a unui business de familie autentic românesc. Cei care au o afacere de familie pot intra pe pagina de Facebook Discovery România  şi îşi pot înscrie povestea, direct în aplicaţia “Business de familie” https://www.facebook.com/discovery.romania/app_413404662072763.

Povestea câştigătoare va fi aleasă prin votul publicului exprimat pe Facebook, tot în cadrul aceleiaşi aplicaţii, în perioada 18 – 23  octombrie. Marele câştigător va fi recompensat printr-o soluţie completă de business – un abonament Vodafone Office Complet gratuit, timp de un an de zile – precum şi un film documentar de 2 minute, ce va rula pe Discovery Channel în România.  În plus, fiecare client Vodafone care îşi va înscrie povestea afacerii de familie în  aplicaţie va beneficia de o reducere la abonamentul Vodafone Business. Campania se numeşte “Business de familie” şi este un proiect comun al celor doua companii, ce are la bază programele Discovery despre afaceri de familie precum Motociclete americane, În Alaska, la înălţime sau Viaţa pe sârmă, precum si dorinta Vodafone de a ii sprijini pe cei care conduc, din generatie in generatie, un business de familie. “Căutăm, prin lansarea acestui parteneriat cu Discovery, să ajungem la cei care duc, din generaţie în generaţie, un business de familie, să îi încurajăm şi să le recunoaştem, prin intermediul votului public, meritele şi eforturile. Campania “Business de familie” se înscrie perfect în noua direcţie a brandului Vodafone prin care se urmăreşte sprijinirea comunităţilor oamenilor care aleg să schimbe România în mai bine. Totodată, ne bucurăm că, împreună cu postul Discovery, putem aduna cât mai multe poveşti autentice, cu relevanţă locală, despre oameni deosebiţi care ne inspiră.” a declarat Angus Slater, Chief Marketing Officer, Vodafone România.


Ada Roseti, director de Programe pentru Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA Ş

“Discovery este deja cunoscut pentru emisiunile despre meserii interesante, practicate în familie, precum celebrul program despre fabricarea de motociclete sau mai recentele seriale despre mersul pe sârmă sau pilotatul avioanelor de marfă în Alaska. Am observat de-a lungul timpului că astfel de programe i-au inspirat şi pe alţi oameni să-şi facă o afacere de familie sau pe tineri să urmeze tradiţia părinţilor lor, aşa că am decis să căutam astfel de poveşti şi în România…”