Antonie Solomon a plecat din UNPR

2
51

La sfârşitul săptămânii trecute, Antonie Solomon, care era preşedintele UNPR Dolj, a ieşit din partid, demisionând din toate funcţiile deţinute acolo. Fostul primar a mărturisit că va decide care va fi viitorul său politic după ce se va întoarce de la meciul România-Olanda, de săptămâna viitoare. 

Anunţul a fost făcut însă ieri, printr-un comunicat de presă în care Antonie Solomon a precizat că a plecat din UNPR Dolj în ziua de vineri, pe 28 septembrie. Alături de acesta, s-au mai retras din partid şi avocatul Sebastian Răduleţu, precum şi omul de afaceri Gigi Neţoiu. ”Vineri mi-am trimis demisia prin fax la sediul central al UNPR. Nu mi s-a reproşat nimic, eu am decis să mă autopenalizez pentru că nu am reuşit să fac performanţă. Cât am tras eu şi tot nu am reuşit, aşa că îi las pe ei să facă mai mult decât mine”, a declarat Solomon. Acesta a mai spus că s-apropiat de UNPR pentru doctrină, iar acum a ajuns la concluzia că nici un partid nu îşi respectă crezul politic şi nici oamenii nu mai cred în politicieni. ”Nu era un partid istoric, dar mi-a plăcut pentru că avea o doctrină interesantă. Se vorbea despre armată, religie, morală. Până la urmă, platforma-program trebuie să o faci cu oameni politici puternici”.

Solomon neagă că ar merge spre PP-DD

Întrebat dacă se gândeşte să intre într-un alt partid pentru a candida la alegerile parlamentare din decembrie, cum ar fi PP-DD, Antonie Solomon a declarat că nu ia în calcul, deocamdată, nici o variantă. În binecunoscutul stil ironic, Solomon a spus , în schimb, că are unde să se ducă pe moment: ”Deocamdată, mă duc la meciul România-Olanda”. Fostul primar a recunoscut însă că şi-a schimbat decizia şi că acum înclină să candideze pentru Parlament convins fiind că poate reprezenta şi de acolo Craiova. ”Dacă Craiova se vrea reoprezentată de mine în Parlament, vom vedea. Oricum dacă voi candida şi voi reuşi să intru în Parlament, şi acolo voi vorbi numai şi numai de Craiova” , a mai afirmat acesta. La mijlocul săptămânii viitoare, Antonie Solomon şi-a exprimat intenţia că va susţine o conferinţă de presă pentru a-şi face publică hotărârea în acest sens.

2 COMENTARII

  1. Va salut cu respect,Domnule AURICA SOLOMON!Gest-ul acesta, nu trebuia facut,atunci cind ati plecat din PDL!? De nu plecati atunci din PDL,acum erati,primar plin al CRAIOVEI si avea,OLTENIA echipa de fotbal.Asa,nu avem nimic!? Nici D-voastra primar, nici Maxima noastra draga activa.Reparati ce s-a stricat si reveniti de unde ati plecat,din(PDL).Eu va doresc,succes in activitatea politica si sa ajungeti parlamentar al CRAIOVEI. MULT SUCCES!

Comments are closed.