Credit de 32 milioane de euro pentru AFI Europe

0
91

Banca Comercială Română (BCR) a acordat un credit de 32 milioane EUR companiei AFI Europe pentru finalizarea clădirilor de birouri AFI Park 2 şi AFI Park 3.

Finanţarea include un credit de investiţii de 17 milioane de euro pentru clădirea de birouri “AFI Park 2” şi un împrumut de dezvoltare de 15 milioane de euro pentru clădirea de birouri “AFI Park 3”. „În calitate de lider al sistemului bancar din România, BCR este direct interesată în finanţarea şi dezvoltarea economiei. Suntem bucuroşi că am găsit partenerii potriviţi şi proiectul care ne-a permis să folosim expertiza noastră imobiliară. Mai mult decât atât, avem un parteneriat amplu la nivelul Grupului Erste cu AFI. Apreciem calitatea proiectelor pe care le livrează şi abordarea profesionista“, a declarat Ana Dumitrahce, Şef Departament Finanţări Imobiliare din cadrul BCR.

AFI Europe operează în România din anul 2005, compania a dezvoltat şi gestionează “AFI Palace Cotroceni”, cel mai mare şi cel mai dominant shopping mall din România şi printre cele mai mari mall-uri din regiunea ECE, AFI Palace Ploieşti, primul shopping center modern din Ploieşti, inaugurat în Octombrie 2013 şi proiectul de birouri AFI Business Park care va aduce în total pe piaţă peste 65.000 mp de spaţii de boriuri de calitate.