Polițiștii caută o craioveancă dispărută de la domiciliu

0
222

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj caută o craioveancă, în vârstă de 69 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Oricine poate oferi detalii cu privire la femeia dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, femeia, Ioana Pîrjol, de 69 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a plecat voluntar de la domiciliu pe 14 iulie 2018, în jurul orei 06.00 şi nu a mai revenit. Ea a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de polițiști de fiecare dată, pe raza municipiului Craiova. Smnalmentele femeii sunt: aproximativ 1,68 m înălțime, 50 kg, constituţie slabă, păr negru lung şi drept, faţă alungită, fără semne particulare. La momentul plecării purta o rochie lungă, sacou bărbătesc negru, sandale albastre şi avea o poşeta albastră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea femeii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!