Băluţă nu pleacă la FCSB

0
113

Atât clubul din Bănie, cât şi jucătorul resping orice negociere cu Gigi Becali, care ar oferi peste 2 milioane de euro pentru căpitanul Ştiinţei

balutaCăpitanul Ştiinţei, Alex Băluţă, trebuia să reprezinte încununarea campaniei impresionate de transferuri din vara aceasta a patronului FCSB, Gigi Becali. Peste 2 milioane de euro este dispus să plătească acesta pentru a aşeza „cireaşa pe tort”, după ce i-a adus în vara aceasta pe Budescu, Teixeira, Junior Morais, Larie, Nedelcu şi Benzar. Ana Maria Prodan a tulburat apele în Bănie, afirmând că Băluţă şi tatăl său şi-au dat acordul pentru un transfer la FCSB, iar totul ar depinde numai de finanţatorul Mihai Rotaru. „Am vorbit cu patronul Stelei şi vrea să dea pe loc două milioane de euro pe Băluţă. I-am transmis domnului Băluţă oferta. Totul se rezolvă în câteva minute, iar Băluţă va deveni jucătorul Stelei, cu o condiţie: dacă patronul Craiovei acceptă oferta” a afirmat Anamaria Prodan.

Numai că decarul Universităţii a negat orice discuţie cu Gigi Becali şi n-a confirmat nici măcar intermedierea Anei Maria Prodan. Ca şi Ivan în urmă cu doi ani, Băluţă spune „pas” ofertei patronului FCSB. „Nu este nimic adevărat din ce s-a scris. Anamaria Prodan aberează. Nu pot să vă spun mai multe, pentru că nu am acceptul clubului”, a declarat Băluţă, care are contract până în 2020 cu Ştiinţa. Mihai Rotaru nu a dorit să comenteze informaţiile, dar este cunoscută promisiunea făcută suporterilor din Bănie, aceea de a nu vinde decât un jucător important pe sezon, iar dacă anul trecut a fost cedat Bogdan Vătăjelu, în acest sezon a fost rândul lui Andrei Ivan. În schimb, Marcel Popescu a confirmat şi el că Universitatea nu cedează jucători importanţi către FCSB: „Niciun jucător de la Universitatea Craiova nu pleacă la Steaua. Mai mult, doamna Prodan este non grata la Craiova începând de azi. Tatăl lui Băluţă mi-a spus că a rămas consternat de faptul că i se foloseşte numele. Steaua pierde timpul încercând să cumpere de la Craiova. Este reală clauza de reziliere, dar nu este de 3 milioane” a declarat Popescu pentru Dolce Sport. Trei goluri a marcat Alex Băluţă în acest început de sezon, fiind golgheterul Ştiinţei, dar s-a accidentat în partida cu Astra şi va lipsi încă o săptămână, urmând să revină în partida de la Ovidiu, programată duminică, 20 august, de la ora 18.30.