Noul Mustang MACH-E- disponibilpentru precomenzi în România

0
402

Noul Ford Mustang Mach-E este disponibil pentruprecomenzi în  România prin intermediul rețelei de dealeri Ford specializați în vânzarea de vehicule electrice. Lista oficială de prețuri pentru noul Mustang Mach-E este disponibilăwww.ford.ro.

Ford Mustang Mach-E este disponibil cu tracțiune spate sau tracțiune integrală, ambele versiuni putând fiasociate cu o baterie cu autonomie standard sau extinsă. Versiunea cu autonomie extinsă și tracțiune spate are o autonomie de până la 610 km măsurată în regim WLTP. Încărcarea bateriei de la 10% la 80% se realizează în 38 minute pentru versiunea de baterie cu autonomie standard și în 45 minute pentru versiunea de baterie cu autonomie extinsă.

Este primul reprezentant al suitei de vehicule electrice pe care Ford Motor Company le va lansa până în 2024”

Mustang Mach-E, echipat cu sistemul de tracțiune spatefurnizează 269 CP în varianta cu baterie cu autonomie standard, respectiv 294 CP în varianta cu baterie cu autonomie extinsă, un cuplu de 430 Nm și o accelerație de la 0 la 100 km/oră între 6,1 și 6,2 secunde. In configurația cu tracțiune integrală, Mustang Mach-E livrează269 CP în versiunea cu baterie cu autonomie standard, respectiv351 CP, în varianta cu baterie cu autonomie extinsă, cu un cuplu de 580 Nm și o accelerație de la 0 la 100 km/oră între 5,1 și 5,6 secunde „Mustang Mach-Ereflectă viziunea noastră în ceea ce privește tehnologia, eficiența și performanța noii generații de vehicule Ford. Este primul reprezentant al suitei de vehicule electrice pe care Ford Motor Company le va lansa până în 2024. La volanul lui Mach-E simțim evoluția automobilului, prin sistemul de propulsie full electric, sistemele de asistență activă, dar și aportul inteligenței artificiale”, a declarat Cristian Prichea, Director General Ford România – Compania Națională de Vânzări. Distribuția noului Mustang Mach-E se realizează prin intermediul celor 17 dealeri Ford specializați în distribuția de vehicule electrice, ce au implementat standardele specifice de vânzare și asistență post-vânzare. „Intrarea Mach-E pe piață din România are loc într-un context efervescent. Înmatriculările de vehicule electrice au crescut cu 48% în primele 6 luni ale anului 2021 față de aceeași perioadă a anului trecut”, a adăugat Cristian Prichea.

Ford a anunțat la începutul acestui an că 100% din gama sa de autoturisme din Europa va fi fără emisii, complet electrică sau plug-in hybrid până la mijlocul anului 2026; trecerea în totalitate către electric se va face pânăîn 2030.