Devis Mangia: „Trebuie să aducem jucători, fiindcă avem poziţii descoperite!”

0
415

Antrenorul Universităţii Craiova spune că lotul este incomplet şi că echipa sa nu este favorită în Supercupa României, contra CFR-ului

Universitatea Craiova a intrat în linie dreaptă pentru startul sezonului, care pentru olteni începe cu Supercupa României, contra lui CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 20.30, pe arena „Ion Oblemenco”, meci care se va disputa cu „casa închisă”, după ce biletele au fost epuizate cu cinci zile înainte de meci. Alb-albaştrii au efectuat primul antrenament în Bănie după revenirea din stagiul din Austria, iar Devis Mangia a părut preocupat de faptul că nu are toate posturile acoperite, deşi sezonul stă să înceapă.

 

– Cum va fi duelul cu CFR Cluj, poate fi Craiova favorită, ţinând cont că joacă acasă?

– Va fi dificil, chiar foarte dificil, fiindcă CFR Cluj este campioana, este o echipă foarte puternică, foarte bună, ne va fi extrem de greu să o învingem. În niciun caz nu plecăm noi cu prima şansă!

Au plecat Băluţă, Gustavo şi Screciu, au venit Cicâldău şi Pigliacelli, cum este echipa după aceste transferuri?

– Nu ştiu dacă suntem mai slabi după plecarea celor trei jucători, vom vedea pe gazon. Nu ştiu dacă vor mai pleca şi alţii, nu este treaba mea, eu îi vreau aici. Vom vedea, cert este că avem foarte mult de muncă. Ce ştiu sigur este că trebuie să aducem jucători, fiindcă avem poziţii descoperite! Am citit şi eu despre anumiţi jucători, dar nu pot spune nimic concret acum.

Fanii sunt îngrijoraţi că după aceste plecări echipa nu va avea măcar aceleaşi rezultate precum în sezonul trecut…

– Trebuie să avem răbdare. Aşa cum am spus şi la începutul sezonului trecut: calm, calm! Nu este decât începutul sezonului, nu sfârşitul lui.

Suporterii aşteaptă încă un trofeu, au epuizat deja biletele cu cinci zile înainte de Supercupă…

– Mă aşteptam să jucăm cu casa închisă, fiindcă sunt familiarizat deja cu fanii noştri, ştiu că sunt puternici, vom vedea şi dacă echipa este pregătită, dacă ne vom putea ridica la nivelul lor.

Aţi primit multe laude după sezonul trecut…

– Nu cred că toată lumea mă elogiază. Nici nu-mi doresc asta, vreau doar ca fiecare să vorbească despre echipa lui, nu despre a mea. Munca mea de un an este locul 3, Cupa României şi jucători vânduţi de 6 milioane de euro.

Ce favorită aveţi pentru titlul mondial şi cine va fi MVP?

– Sper să câştige Belgia, după o finală cu Croaţia. Dacă va câştiga Belgia, MVP va fi Hazard, dacă va câştiga Croaţia, va fi Modric!