Craiovenii cu restanţe, lăsaţi fără apă

3
146

Mai multe asociaţii de proprietari din toate cartierele Craiovei au rămas fără apă la robinete din cauza datoriilor. „Informăm asociaţiile de proprietari că trebuie să coopereze, în sensul recuperării debitelor restante, în caz contrar  Compania de Apă Oltenia va fi nevoită să recurgă la debranşarea blocurilor şi a scărilor de bloc respective prin săpătură pe domeniul public”, a declarat Constantin Mitriţă, directorul companiei. Pe lista neagră se află asociaţia de proprietari nr. 21 Putnei, C2, C3, C4, C5, Bloc 51 Garsoniere, nr. 9, 11 şi 14 din cartierul „1 Mai”, nr. 5 din cartierul „George Enescu”, nr. 21 „Gorunului”, nr. 7 şi 10 din cartierul Rovine, nr. 24 din cartierul Brazdă, nr. 8 din cartierul Lăpuş, bloc 304 B şi blocul 2 Electroputere, precum şi asociaţiile nr.11, 17,  20 şi 24 din cartierul Craioviţa Nouă. Potrivit conducerii CAO, costurile aferente acestor lucrări de debranşare – rebranşare vor fi suportate, conform reglementărilor legale, de utilizatorii în cauză. În plus, măsura sistării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, ca urmare a neachitării debitelor restante, va continua şi în perioada  următoare.

3 COMENTARII

 1. bravo nea costica ,bravo tanti olguta , nu conteaza ca sufera oameni care sunt cu intretinerea achitata la zi
  si sunt nevoiti sa care apa cu galeata.
  Asta se poate intampla numai in romania unde hotul trece drept smecher iar cinstitul pagubit.
  Tineti-o tot asa ca romanul accepta,tne la tavaleala,doar de aceea v-am ales!…

 2. Nu este primarul si CAO de vina ca romanul nu-si plateste ce consuma.Dar asa merge la noi “Lasa ba ca astia sunt fraieri si nu ne taie ei apa .La ce sa platim daca avem gratis”.Debransati-va vecinii rau-platnici. Puneti sigilii.

 3. bai pulifrici,90% din cei care sunt cu ” intretinerea platita la zi” sunt pensionari si bugetari,cei care primesc bani de la stat,care prin taxe si impozite aberante devalizeaza firmele care inca mai produc ” plusvaloare” pentru societate.
  de ce nu sunt date pe mana procurorilor vechile conduceri de la rat,apa,termoficare care au prejudiciat bugetul local cu zeci de milioane de euro?!
  aud,madame olguta?

Comments are closed.