Deschamps empatizează cu tricolorii: “E dureros pentru voi!” Alibec şi alţi trei români, remarcaţi de selecţionerul Franţei

0
89

Franţa – România 2-1. “Cocoşii” s-au impus greu, cu un gol marcat în minutul 89 de Payet, iar selecţionerul Didier Deschamps recunoaşte că rezultatul e unul norocos pentru ţara gazdă. Deschamps a remarcat prestaţia României şi în special jucătorii din ofensivă, care le-au pus probleme în mai multe rânduri fundaşilor adverşi. Printre remarcaţii lui Deschamps s-a numărat şi atacantul Denis Alibec, chiar dacă vârful Astrei nu a fost trimis pe teren abia în minutul 61.

Cred că românii vor spune că e injust rezultatul. Am avut câteva faze foarte bune, dar şi intervenţiile lui Lloris. Cred că s-a văzut că nu e uşor să joci împotriva României. Am terminat meciul cu o echipă foarte ofensivă.

Cred că pentru români este dureros să pierzi un meci ca acesta în ultimul minut. România este o echipă cu o disciplină colectivă bună şi un antrenor foarte bun.

Stanciu, Stancu, Popa sunt jucători ofensivi care au jucat foarte bine. La fel şi Alibec, care are calitate. Este o echipă care joacă foarte bine împreună şi a fost complicat să câştigăm în această seară“, a declarat Didier Deschamps.