Junioarele câştigă, dar pentru alţii

2
102

Zilele trecute, la Cluj – Napoca s- a desfăşurat finala Campionatului Naţional – Divizia A- feminin, la tenis de masă. Primul loc aa revenit echipei „Pristavu Câmpulung Muscel”. Un nume poate, fără importanţă. Însă, lucrurile se schimbă cu totul, atunci când vedem lotul celor din localitatea argeşeană, formt în exclusivitate  din produse ale Clubului Sportiv Şcolar Craiova:  Daniela Barzoi şi Oana Anghelescu  (ambele în vîrstă de 17 ani), cu dublă legitimare şi în Campionatul Naţional de Juniori 1, şi  Roberta Dragonu (19 ani), care a ales să activeze, din această toamnă, şi în Campionatul Naţional de Seniori al Belgiei. „Este, desigur, o performanţă deosebită, având în vedere că două sportive mai au un an de juniorat. Sper ca, până la urmă, să se ivească o posibilitate de a înfiinţa o echipă de senioare şi în Craiova, nemaifiind nevoie ca sportivele noastre să joace şi pentru alte cluburi ”, a spus prof. Cătălin Georgescu, antrenorul celor trei  fete. La rândul său, prof. Alin Vancea, inspector de sport al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, a precizat că „ne bucurăm de rezultatele obţinute, dar le vrem pe fete la Craiova”.

2 COMENTARII

  1. Antrenorii de la nivelul copiilor muncesc bine, dar, din pacate, din motive neclare, tenisul de masa este privit cu indiferenta in Craiova la nivel de seniori. Cel mai elocvent exemplu este cel al retrogradarii din Superliga, in premiera, in acest sezon, a echipei masculine a CS Universitatea Craiova. Desi s-a vazut cum in ultimii ani clasarile erau din ce in ce mai slabe, nu s-a luat nici o masura si s-a mers pe improvizatii. Craiova dispune de jucatori valorosi, antrenori recunoscuti in tara si nu numai. Conditia este ca acestia sa fie pusi in valoare pentru ca avem o traditie (“Scoala” Virgil Balan) de aparat.

  2. Antrenorii de la nivelul copiilor muncesc bine, dar, din pacate, din motive neclare, tenisul de masa este privit cu indiferenta in Craiova la nivel de seniori. Cel mai elocvent exemplu este cel al retrogradarii din Superliga, in premiera, in acest sezon, a echipei masculine a CS Universitatea Craiova. Desi s-a vazut cum in ultimii ani clasarile erau din ce in ce mai slabe, nu s-a luat nici o masura si s-a mers pe improvizatii. Craiova dispune de jucatori valorosi, antrenori recunoscuti in tara si nu numai… Conditia este ca acestia sa fie pusi in valoare pentru ca avem o traditie (“Scoala” Virgil Balan) de aparat.

Comments are closed.