„Cine respectă regulile de circulație?”

0
903

„Cine respectă regulile de circulație?”. Acest lucru l-au aflat preșcolarii Grădiniței cu program prelungit „Pinocchio”, într-o acțiune comună, desfășurată miercuri, 11 mai 2022, cu reprezentanți ai Poliției Române.

Inspectorul Principal de Poliție, doamna Popescu Mihaela și Agentul șef de Poliție, doamna Badea Roxana- din cadrul Biroului Siguranță Școlară, și Subinspectorul de Poliție, domnul Manole Adrian-din cadrul Serviciului Rutier, alături de cadrele didactice ale grădiniței, sunt „responsabili” de organizarea concursului pe teme rutiere, în cadrul parteneriatului încheiat între cele două instituții.

„Bucuria celor mici a fost extraordinară! Faptul că au primit ecusoane, oferite chiar de un polițist, a fost o confirmare că preșcolarii, nu doar cunosc regulile de circulație, ci le și respectă. Bineînțeles, mașina de poliție a fost în centrul atenției copiilor. Acesta este genul de activități prin care contribuim la formarea preșcolarilor, în general, și a conduitei de pieton responsabil, în special.” a declarat directorul unității de învățământ, prof.Aurelia Alina Hoancă.