Bergodi: “Trebuie să jucăm la Craiova ca şi cum nu am fi câştigat în tur”

0
281

Antrenorul lui Sepsi, italianul Cristiano Bergodi, îşi avertizează jucătorii să trateze meciul retur al semifinalei Cupei României, cu Universitatea Craiova, ca şi cum nu ar fi câştigat prima manşă şi să speculeze pe contraatac spaţiile lăsate de olteni.

„Întâlnim o echipă foarte bună. Avem un mic avantaj după meciul tur, dar nu contează deloc. Noi trebuie să mergem acolo şi să jucăm cu curaj, pentru că nu trebuie să credem că acest mic avantaj ne poate ajuta. Universitatea are o echipă cu jucători de calitate, tehnici, cu viteză, are tot ce îi trebuie pentru a face un meci bun. Repet, nu contează avantajul după meciul tur! Fiecare meci are istoria lui. În plus, Craiova acasă este foarte, foarte periculoasă. Aşadar trebuie să jucăm acest meci ca şi cum am porni de la 0-0. Va fi un meci destul de greu pentru noi. Este însă un meci foarte important, pentru că ne poate duce într-o finală de Cupă. Trebuie să avem ambiţia să facem un joc bun. Universitatea este una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Acum a pierdut acest meci cu FCSB în campionat, dar a dat o grămadă de goluri în acest sezon, deci are un atac foarte bun. Noi trebuie să facem jocul nostru obişnuit şi sperăm să speculăm spaţiile libere pe care le vor lăsa. Nu trebuie să stăm pe teren şi să ne apărăm, asta e clar. Va trebui să facem un meci aproape perfect“, a declarat antrenorul italian.

Cristiano Bergodi este suspendat pentru returul semifinalei cu fosta sa echipă, Universitatea Craiova. „Mă deranjează un pic că nu voi putea sta pe banca de rezerve la acest meci. Din păcate am luat roşu şi sunt suspendat. Băieţii ştiu ce trebuie să facă, nu e o problemă asta. Îmi pare rău pentru mine, pentru că mi-ar fi plăcut să fiu acolo, pe teren… Am amintiri frumoase de pe stadionul din Craiova, când am fost antrenor acolo. Din păcate, atunci când am fost eu la Universitatea era pandemie şi nu am jucat cu suporteri. Deci nu am avut privilegiul de a avea susţinerea lor“, a spus Bergodi.