Târgu Mureș-CSU Craiova 2-1

0
100

Seria de 19 etape de invincibilitate ale Craiovei a fost întrerupă la Târgu Mureş. ASA a câştigat cu 2-1 şi s-a apropiat şi mai mult de liderul Steaua. Cârţu şi Săndoi, ÎNVINŞI după 19 meciuri! “Haţegan NE ARDE pe unde ne prinde” 

După 13 minute, gazdele au cerut penalty când Manolov a scăpat singur în careul oltenilor şi a fost incomodat de Frăsinescu. Bumba a avut prima mare ocazie a lui ASA, dar Bălgrădean l-a blocat bine pe mijlocaşul de 21 de ani. Şi oaspeţii au cerut un penalty în minutul 26, după un duel între Voiculeţ şi Madson. Prima parte s-a terminat prost pentru echipa lui Cârţu şi Săndoi. Zicu a marcat în prelungiri cu o super execuţie de la 30 de metri.

După reluare, Târnăcop a încercat şi el un şut de la distanţă, dar Stăncioiu a respins cu un polnjon de senzaţie. Intrat în locul primului marcator, Zicu, Ousmane N’Doye a dublat avantajul gazdelor la prima atingere. În ultimul minut al timpului regulamentar, Herghelegiu a redus din diferenţă. Oltenii au alergat după egalare în prelungiri, dar Nuno Rocha a fost blocat de Stăncioiu.

Ultima fază a meciului a fost din nou contestată de olteni. Craiova a cerut penalty când Feussi a respins din faţa lui Herghelegiu. S-a terminat 2 la 1 pentru gazde, iar ASA se apropie la un singur punct de Steaua, înaintea meciului campioanei de pe terenul Astrei.

În tur, CS Universitatea a învins-o pe ASA cu 1-0. ASA nu a mai pierdut de 11 partide (e neînvinsă acasă în campionat), în care a reuşit nouă victorii şi două egaluri. Ultimul eşec datează din 23 noiembrie, 0-2 cu Petrolul.