ÎN ÎNCERCAREA IMPOSIBILULUI!

0
96

RAPID BUCUREŞTI – UNIVERSITATEA CRAIOVA

Stadion: „Giuleşti-Valentin Stănescu”, astăzi, ora 20:30 – DIGISPORT.

Formaţii probabile

RAPID: Bornescu – Rui Duarte, M. Antonio, Glauber, Bozovici – Grigorie, Spadacio, N. Grigore, Cesinha – Cassio, Herea. Antrenor: Marius Şumudică.

UNIVERSITATEA: Silviu Lung junior – Dănănae, Zoro, D. Stoica, Buşu – Prepeliţă, D. Lopez, Gângioveanu –  M. Costea, Subotici, Fl. Costea. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Arbitri: Marius Avram (Bucureşti) – Miclos Nagy (Cluj-Napoca), Sebastian Gheorghe (Suceava).

Observatori: Dan Petrescu (Bucureşti), Romeo Pascu (Braşov).

Laurenţiu Reghecampf

Cu toate că a promis solemn că le va schimba mentalitatea elevilor săi, Laurenţiu Reghecampf nu a reuşit acest lucru de la venirea sa pe banca tehnică, „alb-albaştrii” fiind învinşi etapa trecută, pe teren propriu, de Pandurii Târgu Jiu. Aşadar, aflaţi pe un loc retrogradabil şi cu moralul la pământ, „juveţii” vor încerca marea cu degetul în deplasarea din această seară de la Rapid Bucureşti, formaţie cu şanse reale de a participa în cupele europene şi care nu îşi permite să rateze doi ani la rând un asemenea obiectiv. „Am văzut crisparea cu care au jucat băieţii de teamă să nu greşească. E normal, e omeneşte, iar cine spune că se aştepta la minuni cu Pandurii Târgu Jiu se amăgeşte singur. Însă eu am încredere că ne revenim, iar prima ocazie este în Giuleşti, unde sperăm să nu pierdem”, a afirmat tehnicianul Laurenţiu Reghecampf. „Eu sunt convins că vom câştiga în deplasare la Rapid Bucureşti. Aşa am eu o presimţire, că vom bate cu scorul de 1-0. Nu ştiu cine ar putea da gol, nici nu mai contează acest aspect, importantă ar fi victoria pentru a ne putea îndeplini obiectivul”, a declarat finanţatorul Adrian Mititelu.

Şi jucătorii doresc să nu piardă

Nu numai conductării, ci şi componenţii Universităţii Craiova doresc să nu piardă duelul din această seară cu Rapid Bucureşti, în caz contrar recunoscând că le va fi foarte greu până la finalul actualului sezon competiţional. „Dacă vrem să mai avem şanse în continuare de a evita retrogradarea, trebui să luăm puncte cu Rapid Bucureşti. Dacă nu reuşim, în continuare ne va fi foarte greu. Diferenţa de puncte nu este mare, dar trebuie să jucăm şi să contabilizăm punctele necesare îndeplinirii obiectivului. Dacă reuşim să legăm două – trei victorii, putem termina campionatul chiar pe locul 10, însă trebuie să ne impunem prima dată într-un meci, apoi ne gândim la altele. Avem 10 etape de când nu mai câştigăm…”, a opinat Florin Costea, unul dintre atacanţii Universităţii Craiova.

Dinu Gheorghe

Giuleştenii se tem

Curios sau nu, giuleştenii se tem de confruntarea din această seară cu Universitatea Craiova, echipă disperată să câştige orice meci pentru ca la anul să nu se afle pe cea de-a doua scenă fotbalistică a ţării. „Eşecul Universităţii Craiova cu Pandurii Târgu Jiu ne dezavantajează. Vom întâlni o echipă disperată, care se agaţă de orice şansă ca să strângă cât mai multe puncte. Din punctul de vedere al valorii, suntem peste adversarii noştri, însă important e să ne refacem fizic după partida din etapa trecută”, a declarat Dinu Gheorghe, preşedintele executiv al grupării bucureştene.

Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, extrem de rău!

Imediat după ce a aflat că Universitatea Craiova va întâlni F.C. Braşov chiar în ziua de Paşte, finanţatorul Adrian Mititelu l-a atacat, pentru încă o dată, pe preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. „O să-l bată Dumnezeu pe Dumitru Dragomir. Sincer, după ce Mihai Dina a fost declarat liber de contract, mă aşteptam ca acest om să se poarte aşa cu mine şi cu Universitatea Craiova. Mai mult, după ce duminică seară vom întâlni Braşovul, m-a trimis să joc miercuri la F.C. Vaslui. Încă o dată Dumitru Dragomir a demonstrat că e un om extrem de rău. Sunt dezamăgit total de acest comportament al preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal”, a afirmat Adrian Mititelu.