SCM Craiova, victorie la limită cu Brăila

0
130

Echipa feminină de handbal SCM Craiova este la a treilea sezon consecutiv dezamăgitor, fiind în subsolul ierarhiei interne, dar a reuşit un rezultat bun, în cadrul turneului din sala “Traian” din Râmnicu Vâlcea. Într-un meci contând pentru etapa a 12-a a Ligii Florilor, fetele lui Bogdan Burcea au trecut cu 28-27 (15-15) de Dunărea Brăila. Conduse cu 26-23 cu 7 minute înainte de final, craiovencele au avut o revenire spectaculoasă şi au câştigat toate punctele.

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzukheva, Chetraru, Curmenţ (portari), Adespii 5 goluri, Nica 5, Colac 5, Andrei 4, Ţicu 3, Savu 2, Cace 1, Zamfir 1, Ţicu 1, Ion 1, Orşivschi, Mincu, Tudorică.

Bogdan Burcea a declarat despre joc: „Mi-am dorit să obținem această victorie în special pentru fete, pentru că sufereau foarte mult. Ne-am antrenat mult timp în 6, 7 jucătoare, acum au revenit câteva din cele accidentate. Este o victorie de moral, din păcate am pierdut debutul de campionat, am pierdut foarte multe puncte din cauza problemelor de sănătate. Sper să fie o lecție pentru ele, să se pregătească cum trebuie și să fie sănătoase.”

SCM Craiova are 12 puncte, este pe locul 10 şi în runda următoare întâlneşte CSM Bucureşti, pe 25 martie.