SCM Craiova joacă mâine seară în Ţara Bascilor

0
96

În etapa a doua a grupelor Cupei EHF, SCM Craiova întâlneşte formaţia spaniolă Super Amara Bera Bera, din San Sebastian, mâine, de la ora 19, meci transmis în direct de Digisport 1 şi Telekomsport. Craiovencele vin după eşecul de la Zalău, dar au 2 puncte în grupa de EHF, după succesul cu Nykobing. În schimb, Bera Bera a fost învinsă de Podravka la 3 goluri diferenţă, în prima manşă.

Super Amara Bera Bera este o formaţie bască, din San Sebastian, care a eliminat în turul preliminar formaţia maghiară Dunaujvarosi cu scorul general 48-41. Lotul este compus din jucătoare autohtone, chiar din Ţara Bascilor, plus 4 brazilience, o argentiniancă, Elke Karsten, cea mai bună marcatoare a echipei, şi o cubaneză. Dintre brazilience, extrema Franca da Silva a evoluat acum câţiva ani la CSM Bucureşti. Amara Bera Bera este în acest moment liderul campionatului din Spania, cu 9 victorii, 1 egal şi 2 eşecuri.

„Vom avea o deplasare lungă în Spania, unde ne aşteaptă un meci foarte greu. Trebuie să ne revenim ca moral după eşecul de la Zalău şi să facem un joc bun la Amara Bera Bera. Mă bucur că după jocul de la Zalău nu au mai apărut probleme medicale. Continuăm seria partidelor dificile, din trei în trei zile, şi trebuie să fim la un nivel ridicat, indiferent ce indisponibilităţi avem“, a declarat antrenorul Bogdan Burcea îmainte de meciul cu formaţia bască.

 Celălalt meci al etapei din grupa D, Nykobing (Danemarca) – Podravka Vegeta (Croaţia), se joacă duminică, de la ora 19.