Benzema o duce pe Real în optimi

0
281

Atacantul francez, Karim Benzema, în vârstă de 32 de ani a calificat de unul singur Real Madrid în optimile Champions League, cu ajutorul celor două goluri marcate de acesta în partida de miercuri seara de pe Estadio Alfredo di Stefano cu Borussia Monchengladbach. Cu dubla marcată împotriva nemţilor Benzema a devenit al treilea jucător din istoria competiţiei care marcheză 50 de goluri în faza grupelor alături de Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi. Vârful celor de la Real a demonstrat încă o dată potenţialul său enorm după prestaţia din seara trecută, a fost cel mai bun om al Realului reuşind să destabilizeze şi să producă momente de panică în jumătatea adversă.

Benzema a înscris şi 15 goluri cu capul de la debutul său în competiţie din 2005, capitol la care doar portughezul celor de la Juventus, Ronaldo, are mai multe goluri (24).

Real Madrid s-a calificat în faza optimilor de pe prima poziţie iar posibilele adversare pot fi: , Borussia M gladbach, FC Porto, Atalanta, Lazio Roma sau RB Leipzig

Grupa B

⦁ 1 Real Madrid  10 puncte
⦁ 2 Borussia Monchengladbach 8puncte
⦁ 3  Șahtior Donețk 8 puncte
⦁ 4 Inter Milano 6 puncte