Mac Pro 2019 se lansează în sfârșit

0
134

Desktop-ul Mac Pro care va costa circa 6.000 dolari americani va fi un desktop de nivel profesional Apple şi va fi disponibil la comandă începând cu 10 decembrie.

Noul Mac Pro este succesorul mult așteptat al Mac Pro din 2013, care a avut o formă cilindrică și nu a fost foarte ușor de actualizat. Compania a făcut modificări semnificative cu modelul relansat azi: acum oferă un design modular care facilitează clienților modernizarea pieselor individuale, rezolvând critica principală adusă ultimului model. Există, de asemenea, un mâner în partea de sus a computerului, astfel încât să poată fi transportat mai ușor în diferite zone ale spațiului de lucru al clientului, dacă este necesar.

Noul computer va rula pe un procesor Intel Xeon care poate fi configurat cu până la 28 de nuclee și o placă de accelerație opțională numită Apple Afterburner, despre care compania spune că poate alimenta trei fluxuri simultane de videoclipuri RAW de calitate 8K. De asemenea, permite 1,5 TB de memorie, despre care Apple spune că este cea mai mare disponibilă vreodată într-un Mac.