Cortana poate acum să citească e-mailuri cu voce tare în Outlook pentru iOS

0
111

Microsoft avansează cu planurile de a-l poziționa pe Cortana ca asistent de productivitate personală în biroul de lucru, cu noi funcții anunțate la „Ignite” săptămâna trecută.

În timp ce Cortana a fost inițial lansat ca asistent vocal pentru consumatori pentru a concura cu Amazon Alexa și Google Assistant, Microsoft a vizat-o din ce în ce mai mult pentru ţintele din portofoliul său de instrumente de productivitate. Cu Play My Emails în Outlook pentru iOS, Cortana poate acum să citească e-mailurile cu voce tare către utilizatori și să le actualizeze în programul lor de lucru, a spus Microsoft, oferind o modalitate hands-free de a fi la curent cu e-mail-urile în timpul deplasării.

Asistentul IA (inteligenţă artificială) Cortana începe cu un rezumat al numărului de e-mailuri noi pe care le-a primit un utilizator în ultimele 24 de ore, cu o estimare a cât timp va dura să le citească pe toate. Cortana va evidenția, de asemenea, orice modificare a jurnalului și a potențialelor conflicte de programare pentru acea zi, datorită integrării cu aplicația Calendar Outlook.