Craioveanul Dan Buzărnescu, cel mai bun jucător de FIFA

0
77

Craioveanul Dan Buzărnescu a câștigat turneul național de FIFA organizat la Bucharest Gaming Week. Dan Buzărnescu este fost jucător de fotbal la juniorii Universităţii Craiova şi este arbitru la Liga a III-a.

Învingătorul împreună cu ceilalți trei semifinaliști, Marius Bucur (finalist), Tudor Buțan și Robert Dumitru, vor face parte din noua echipa națională de FIFA a României, recunoscută de Federația Română de Fotbal. Bucharest Gaming Week, eveniment desfășurat la Romexpo, a găzduit în perioada 8-9 decembrie turneul național de FIFA 19, organizat în parteneriat cu FRF.

16 jucători s-au aflat la start, iar patru dintre aceștia, semifinaliștii, și-au câștigat locul în echipa națională de FIFA a României, care în viitor va disputa diferite turnee amicale contra altor selecționate de FIFA. Fazele finale s-au jucat în sistem „cel mai bun din trei meciuri”. La festivitatea de premiere a fost prezent și președintele FRF, Răzvan Burleanu. În cadrul evenimentului, Federația Română de Fotbal a oferit numeroase premii celor prezenți la Bucharest Gaming Week și a organizat și alte partide demonstrative de fotbal virtual.