HANDBAL (F) SCM Craiova – U Cluj, în optimile Cupei României

0
214

Handbalistele de la SCM Craiova şi-au aflat, astăzi, adversara din optimile de finală ale Cupei României. Fetele Simonei Gogârlă vor evolua, pe teren propriu, contra celor de la U Alexandrion Cluj.
În actuala ediţie a Ligii Naţionale, unde ocupă locurile 8, respectiv 10 (după 11 etape), Craiova a reuşit s-o bată clar pe U Cluj, chiar sub poalele Feleacului, scor 38-28.
Dacă amintim şi cele petrecute în sezonul trecut al competiţiei KO, SCM a pătruns în final-four-ul de la Baia Mare, unde a încheiat a treia, după ce în semifinale a pierdut dramatic în faţa campioanei CSM Bucureşti, pentru a învinge-o apoi pe U Neptun Constanţa. Datorită acestei performanţe, handbalistele noastre au pus mâna, în premieră, pe un loc de cupă europeană, este vorba despre Cupa Cupelor. Debutul se va consemna în 21 noiembrie, când Craiova se va duela, în prima manşă din turul trei, cu sârboaicele de la Radnicki Kragujevac. O zi mai târziu se va disputa şi returul, ambele dispute fiind programate în Bănie.
Programul celorlalte partide din optimile de finală: CSM Ploieşti – HCM Baia Mare, HCM Roman – Loc 1 Divizia A/Seria A la sfârşitul turului, HC Dunărea Brăila – HCM Râmnicu Vâlcea, Corona Braşov – CSM Bucureşti, HC Alba Sebeş – HC Zalău, CSM Unirea Slobozia – CS Măgura Cisnădie, Rapid Bucureşti – Loc 1 Divizia A/Seria B la sfârşitul turului.
Meciurile vor avea loc într-o singură manşă, pe terenul primei echipe, în data de 27 aprilie 2016. În caz de egalitate, se va trece direct la executarea aruncărilor de la 7 metri.