Concert caritabil, la Craiova, pentru victimele din Clubul Colectiv

0
222
Casual Band

Craiova se solidarizează nu numai în stradă, ci și prin gesturi caritabile pentru victimele din Clubul Colectiv din capitală, care a avut loc pe 30 octombrie a.c. Unul dintre ele este organizarea unui concert – joi, 12 noiembrie, ora 19.00, în sala Teatrului pentru Copii și Tineret „Colibri” –, fondurile rezultate din vânzarea biletelor și din donații urmând să fie direcționate către Crucea Roșie Română, care se îngrijește de cei suferinzi în urma incendiului.

Vor concerta Casual Band, Paul Negoiță, Gabriela Dolanska, The Weels, In the Groove, 7Fix, Alive Band&Reyna Vox, Old School. De asemenea, în seara concertului vor fi scoase la licitație diverse obiecte de valoare. Cât despre donații, acestea vor putea fi făcute în urne special amenajate. „Cântăm, participăm, suntem solidari, doar așa arătăm că ne pasă!”, spune saxofonistul Bogdan Uță, membru al trupei Casual Band, adăugând că este vorba de „primul din seria concertelor caritabile care vor urma la Craiova”.

Biletele, la prețul de 30 lei, au fost puse în vânzare la Agențiile Filarmonicii „Oltenia” și Teatrului „Colibri”. Un alt concert, însă de o mai mare amploare, urmează să aibă loc la Sala Polivalentă din Craiova.