Devino membru AIESEC Craiova, contribuie la dezvoltarea societăţii tale

0
51

Organizaţia de studenţi AIESEC Craiova se află în plină campanie de recrutare, studenţii care doresc să îşi depăşească limitele se mai pot înscrie până pe data de 11 octombrie în cea mai mare organizaţie de tineri din lume.

Pe data de 22 septembrie, AIESEC Craiova a dat startul recrutării de toamnă, oferindu-le studenţilor posibilitatea de a avea una dintre cele mai frumoase experienţe. Tinerii curajoşi care aleg să se însrie în AIESEC au ocazia de a-şi dezvolta abilităţi de lider, se pot cunoaşte mai bine pe sine, au ocazia să lucreze într-o echipă mare, de a se dezvolta pe plan personal şi profesional într-un mediu internaţional, prin dobândirea unei experienţe practice în domenii precum Marketing, Vânzări, Finanţe.

Modalitatea de înscriere este una foarte uşoară, fie online pe site-ul oficial www.aiesec.ro , fie la standul AIESEC care se află în Universitate în cadrul Facultăţii de Litere. Membri organizaţiei sunt prezenţi la stand pentru a le oferi studenţilor informaţiile necesare. Criteriile de înscriere sunt unele minime: tânărul să fie student cu vârsta de până în 29 de ani, să aibă un nivel de engleză cel puţin conversaţional, să fie responsabil şi de încredere, deschis către un mediu international, capabil să lucreze într-o echipă şi orientat către soluţii.

“Până în prezent s-au completat peste 100 de formulare de înscriere şi mă bucură faptul că în prima săptămână de recrutare am întâlnit o mulţime de tineri dornici să descopere ceea ce doresc să facă pe viitor, îndrumare primind constant de la cei din mediul pe care o să îl găsească păsind în cea mai intensă experienţă din viaţa unui student. Căutăm tineri deschişi către schimbare, care realizează că este nevoie de acea schimbare constantă în jurul nostru, tineri care să devină în viitor, liderii de succes ai unei generaţii.” declară Anca Mîrloi, coordonatorul echipei de recrutare.

Pe data de 14-15 octombrie vor avea loc seminariile de inducţie, vor fi două zile în care tinerii care au ales să facă parte din organizaţie vor afla mai multe despre AIESEC, despre ce face această organizaţie, care sunt valorile şi departamentele acesteia.

AIESEC este o organizaţie internaţională de studenţi, non-guvernamentală, apolitică, non-profit şi care este prezentă în peste 126 de ţări şi teritorii din întreaga lume şi are ca scop dezvoltarea abilităţilor de leadership ale membrilor săi.