Facultatea de Litere pune la bătaie 185 de locuri bugetate pentru Master

2
122

În cea de-a doua sesiune de admitere, Facultatea de Litere din cadrul Universităţii din Craiova a scos la concurs 184 de locuri la taxă şi două la buget. Astfel, la domeniile, Limbă şi Literatură, Limbi moderne aplicate, Ştiinţe ale Comunicării şi Ştiinţe ale Educaţiei  înscrierile în vederea admiterii se vor face astăzi şi mâine, 11 septembrie. Rezultatele finale vor fi afişate pe 13 septembrie. Pentru realizarea admiterii va fi concurs de dosare şi se va ţine cont doar de media obţinută la bacalaureat.

La domeniul Teatru şi Artele spectacolului, înscrierea candidaţilor se va face tot astăzi şi mâine, iar rezultatele vor fi afişate la data de16 septembrie.  Admiterea se va realiza prin concurs, care va consta în două probe (etape eliminatorii) de aptitudini vocaţionale. În prima etapă, ce va avea loc pe data de 14 septembrie, tinerii vor susţine o probă orală/practică de testare a aptitudinilor vocale, ritmice şi de inter­pretare ale candida­tu­lui; prezentarea unor versuri şi a unei povestiri din reper­to­riul candidatului, la alege­rea comi­siei. Candidatul va fi notat cu admis/respins. În a doua, ce va avea loc pe 15 septembrie,  tinerii vor participa la un atelier de improvizaţie şi vor susţine un monolog.

La Master sunt disponibile 185 de locuri la buget şi 90 de locuri la taxă. Înscrierile se fac în intervalul 10 – 12 septembrie, iar rezultatele vor fi afişate în data de 14 septembrie.

2 COMENTARII

  1. Atentie! Sunteti dezinformati! La master locurile se ocupa prin concurs, proba scrisa din tematica afisata pe site! Intrati pe site_ul facultatii de litere!

Comments are closed.