P. van Leeuwen, antrenor Zorya: “Suntem pregătiţi pentru orice strategie a Craiovei”

0
355

Meciul Universitatea Craiova – Zorya Lugansk, contând pentru manşa secundă a turului 3 preliminar din Conference League, este programat joi, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. În meciul tur, disputat la Lublin, în Polonia, Zorya s-a impus cu 1-0. Delegaţia celor de la Zorya Lugansk a aterizat astăzi la prânz pe aeroportul din Bănie, cu o cursă charter de la Varşovia. Înaintea antrenamentului oficial de pe arena „Ion Oblemenco”, antrenorul olandez al Zoryei Lugansk, Patrick van Leeuwen, a participat la conferinţa de presă, unde a declarat: 

„Schimbările de antrenor sunt lucruri care se întâmplă în fotbal, pe noi nu ne influenţează cu nimic, nu ne schimbă planurile, ne vom pregăti cum credem noi că este mai bine pentru această a doua manşă. Noul antrenor al Craiovei poate avea alte idei, dar jucătorii mei sunt pregătiţi pentru orice strategie tactică a adversarului. Suntem pregătiţi cu toată energia şi încrederea pentru acest meci. Suntem pe drumul cel bun, suntem aproape de ceea ce ne dorim, de îndeplinirea obiectivului. Ne-am luat măsuri pentru meciul din tur, ne-am descurcat bine şi ne vom lua şi acum informaţii în privinţa adversarului. Partida de mâine nu va fi precum cea din tur, dar asta nu va influenţa jocul nostru, vom reacţiona în funcţie de orice schimbare tactică a adversarului. Le voi spune băieţilor să se bucure de meciul de mâine şi cu siguranţă şi ei vor aprecia că va fi multă lume în tribune şi vor fi foarte motivaţi. Am jucat şi nişte meciuri de pregătire, suntem într-o formă fizică optimă, chiar dacă nu suntem într-o competiţie internă” a declarat Patrick van Leeuwen, antrenorul care zilele trecute a împlinit a preluat-o pe Zorya Lugansk în vara aceasta, venind de la Maccabi Tel Aviv.

Patrick van Leeuwen a lucrat la academia celor de la Şahtior Doneţk timp de 7 ani, timp în care Mircea Lucescu a antrenat prima echipă a clubului. Dinamo Kiev, formaţie calificată în play-off-ul Champions League, a împrumutat mai mulţi jucători celor de la Zorya Lugansk.