Proiectul “Băile Culturale Herculane” pregăteşte relansarea celebrei staţiuni

1
180

“Băile Culturale Herculane” este un proiect care adună o serie de invitaţi din arhitectură, street art, design, arte vizuale, muzică şi film, cu scopul de a reactiva un spaţiu cândva celebru ca destinaţie turistică, arată un comunicat de presă.

Invitaţii se vor afla la Băile Herculane între 27 august şi 2 septembrie, iar organizatorii vin cu promisiunea că “bagă în priză artistică o localitate istorică şi fac asta «with a splash»”.

Proiectul “Băile Culturale Herculane” urmăreşte includerea spaţiului din Caraş-Severin în Patrimoniul Mondial UNESCO, aşa cum merită să fie recunoscut.

În program sunt picturi murale create de Ion Barbu, IRLO, Obie Platon, Kero & Ocu şi ateliere cu artişti vizuali şi arhitecţi ca Dan Perjovschi, Oana Bogdan, Anca Majaru şi Ovidiu Hrin. Din punct de vedere muzical, sunt anunţate recitaluri în jam session cu A-C Leonte, Albert Tajti, Dan Mitrofan şi Tavi Scurtu. În plus sunt pregătite proiecţii de film în aer liber cu Cinemobilul, “tururi ghidate, băi termale, seri cu păstrăvi şi prietenie”, se arată în comunicat.

1 COMENTARIU

  1. vezi sa nu … tobogane si prosteala de balci, la pret de centru de divertisment urban … reteta spoita, ca locurile de joaca pentru copii, care in doi ani devin catacombe si salasuri pentru boschetati …

Comments are closed.