Craiova: Căutată de polițiști după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit

0
196

Polițiștii IPJ Dolj caută o craioveancă de 69 de ani care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Oricine poate oferi detalii cu privire la femeia dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Femeia, PÎRJOL IOANA, de 69 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a plecat voluntar de la domiciliu la 14 iulie 2018, în jurul orei 06.00 şi nu a mai revenit. Ea a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de polițiști de fiecare dată, pe raza municipiului Craiova. SEMNALMENTE: aproximativ 1,68 m înălțime, 50 kg., constituţie slabă, păr negru lung şi drept, faţă alungită, fără semne particulare. ÎMBRĂCĂMINTE: Rochie lungă, sacou bărbătesc negru, sandale albastre şi purta o poşeta albastră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea femeii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!