Restricţii de circulaţie rutieră, în Craiova

0
551

Primăria Craiova a anunţat restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum, în vederea execuției lucrării ,,Străpungere str. Traian Lalescu – Calea București – str. Henri Coandă”.

În perioada 10.07 – 30.11.2023 se va închide circulaţia rutieră pe str. “Henri Coandă”. Se închide circulația pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. “Mircești” și intersecția cu Calea București, cu următoarele măsuri:

  • pe str.” Mircești”, tronsonul cuprins între intersecția cu str. “Spania” și intersecția cu str. “Henri Coandă” se va circula în sens unic, dinspre str. “Henri Coandă” către str. “Spania”;
  • pe str. “Putnei”, tronsonul cuprins între intersecția cu str. “Spania” și intersecția cu str. “Henri Coandă” se va circula în dublu sens;
  • în zona restricționată se va permite accesul autovehiculelor cu regim de circulație prioritară și al riveranilor care nu au alt acces către proprietate, asigurându-se totodată siguranța și securitatea acestora. Conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.