Smiley va concerta pe 25 noiembrie la Craiova

0
332

Smiley porneşte în cel mai mare turneu naţional susţinut de un artist român: 15 oraşe adunate în mai bine de 45 de ore de muzică live. La acestea se adaugă peste 50 de oameni în echipa, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitaţi surpriză şi acces #liberlaemotii, toate sub numele @Smiley_Omul.

Pe 25 noiembrie, artistul va concerta la Sala Sporturilor din Craiova. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 16 iulie, în reţeaua iabilet.ro din toata ţara.

Turneul va debuta pe 29 octombrie, la Sala Sporturilor din Piteşti, în oraşul natal al lui Smiley. Va continua pe 30 octombrie la Buzău (la Sala Sporturilor), pe 5 noiembrie la Constanţa (CCS), pe 7 noiembrie la Galaţi (Sala Sporturilor), pe 10 noiembrie la Ploieşti (CCS), pe 12 noiembrie la Braşov (Sala Sporturilor), pe 13 noiembrie la Târgu Mureş (Sala Polivalentă), pe 18 noiembrie la Cluj (Sala Polivalentă), pe 19 noiembrie la Timişoara (Sala Sporturilor), pe 20 noiembrie la Arad (Sala Sporturilor Victoria), pe 25 noiembrie la Craiova (Sala Sporturilor), pe 10 decembrie la Bacău (Teatrul de Vară), pe 11 decembrie la Botoşani (Sala Polivalentă), pe 12 decembrie la Iaşi (la Sala Polivalentă) şi se va încheia pe 21 decembrie la Sala Polivalentă din Bucureşti.

„Într-o lume în care suntem încurajaţi să devenim roboţi, să fii om devine din ce în ce mai greu. E greu să admiţi ca eşti aşa cum eşti, că ai limitări, că zilele nu-ţi sunt mereu la fel, că tu ca om eşti supus schimbării şi evoluţiei, de fapt. Turneul ăsta este despre şi pentru oameni, cu emoţiile, cu bucuriile, cu starile de tot felul, pentru ca noi, în esenţă, aşa suntem”, spune Smiley, citat de Mediafax.