Colectă pentru Târgul Jucăriilor, la Biserica Oota

0
142

În perioada 14-17 mai 2019, Centrul Misionar-Educativ al Parohiei Oota din Craiova va colecta jucării uitate de copii, curate și funcționale, pe care să le valorifice la Târgul Jucăriilor. Evenimentul, ajuns la ediția a V-a, va fi organizat duminică, 19 mai 2019, între orele 11.30-13.30, împreună cu Asociația „Bucurie pentru viață” și în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltenia” al Județului Dolj, Centrul Național de Educare Canină și Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”.

„Așteptăm jucăriile la biserică, în perioada 14-17 mai, dar mai cu seamă pe copii, pe părinți și pe bunici în ziua târgului, pentru a ne bucura de jucării împreună cu prințese și eroi, pompieri și căței deștepți,dar și de multe alte surprize”, spun reprezentanții Centrului Misionar-Educativ al Parohiei Oota.

Toate fondurile obținute în urma acestui eveniment caritabil vor fi folosite pentru acordarea de burse elevilor cu rezultate deosebite la învățătură, aflați în situații speciale, precum și pentru susținerea activităților de recreere terapeutică desfășurate de Asociația „Bucurie pentru Viață” în folosul copiilor cu afecțiuni oncologice