Fii gazda unui voluntar internaţional

0
81

tineri-2-605xAIESEC Craiova îţi poate oferi o amintire de neuitat în această vară prin programul Global Host, înscrierile putând fi făcute pâna pe 20 iunie.
Programul Global Host reprezintă o idee cu totul provocatoare pentru craioveni, orice persoană care doreşte să îşi facă noi prieteni din diferite colţuri ale lumii poate să gazduiască timp de 3 săptămâni un voluntar internaţional venit cu unul dintre proiectele AIESEC.
“Acest program marca AIESEC, oferă posibilitatea de a găzdui un voluntar internaţional şi oportunitatea de a putea cunoaşte noi mentalităţi, poveşti de viaţă şi obiceiuri culturale diferite. Global Host aduce o parte din diversitatea lumii în familiile craiovene, acestea putându-se bucura de prezenţa unui tânăr voluntar, plin de entuziasm, interesat de problemele globale şi soluţionarea lor şi de depăşirea barierelor culturale.”, afirmă Cristina Gutue, vicepreşedinte proiecte sociale locale.
Înscrierile pentru program se fac pe site-ul oficial al organizaţiei, www.aiesec.ro până pe data de 20 iunie, iar un lucru important este ca cei  interesaţi să aibă un nivel de engleză începător sau conversaţional, astfel încât experienţa persoanelor implicate să fie una calitativă.
AIESEC este o organizaţie globală, non-politică şi non-profit condusă de studenţi şi recent absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ superior. Membrii AIESEC sunt interesaţi de problematici globale, leadership şi management. AIESEC nu discriminează pe bază de rasă, culoarea pielii, sex, orientare sexuală, convingeri, religie, origine etnică sau socială.