Autoutilitară Volkswagen căutată de bulgari, depistată de poliţiştii de frontieră doljeni

0
217

Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Dolj au depistat o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, în valoare de 18.000 lei, care figura în bazele de date ca fiind căutată de autorităţile din Bulgaria.

masinaPotrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) sâmbătă după-amiază, în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Dolj, în baza unei informaţii, au oprit pentru control, pe raza localităţii Catane, judeţul Dolj, o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, înmatriculată în Bulgaria, condusă de cetăţeanul român Vasile C., în vârstă de 49 de ani. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile bulgare în data de 25.03.2016.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că nu ştia absolute nimic, el fiind doar şoferul mijlocului de transport. „În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autovehiculul în valoare de 18.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Calafat până la finalizarea cercetărilor”, a declarat comisar şef Romică Ivănoiu, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.