Motociclist accidentat de o șoferiță neatentă

0
233

Un tânăr de 28 de ani din Craiova, care circula regulamentar cu o motocicletă, a fost rănit, joi seară, în zona Electroputere Mall, de o șoferiță neatentă. Femeia, la volanul unui autoturism Toyota, nu i-a acordat prioritate motociclistului.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, joi seară, în jurul orei 19.30, în Craiova, pe aleea de acces la Electroputere Mall, Lusiana Diaconescu, de 36 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Toyota, la intersecția cu „Calea Bucureşti” nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează Trecerea” şi nu a acordat prioritate de trecere motocicletei condusă de Andrei Bîrchi, de 28 de ani, tot din Craiova, intrând în coliziune. În urma impactului, tânărul a fost rănit, fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova pentru îngrijiri medicale, iar pe numele femeii s-a întocmit dosar penal.

„Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.