“Gara se ascultă. Gara lucrează”, o nouă acţiune a Asociaţiei “Streets”

0
30

Asociaţia pentru Tineri “Streets” a organizat, ieri, un nou eveniment, parte a proiectului “Stimaţi călători, soseşte Streets!”, finanţat de Comisia Europeană prin Programul „Tineret în Acţiune”.

Intitulat “Gara se ascultă. Gara lucrează”, evenimentul s-a desfăşurat în Gara Craiova, bucurându-se de prezenţa unor “călători” de seamă precum Andreea Chircă şi Generaţia Folk, membrii trupei NO LIMIT, care au prezentat momente de pantomimă, şi trupa de teatru a Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova. «Asociaţia pentru Tineri „Streets” îşi propune să schimbe atmosfera austeră din gara Craiovei, să încurajeze actele cultural-artistice în acest spaţiu, cu scopul de a crea un liant între cultură, tineri şi călători. Să nu pierdeţi trenul Streets!», a spus Dorina Gruia, preşedintele Asociaţiei pentru Tineri “Streets”.

Proiectul „Stimaţi călători, soseşte Streets!” se desfăşoară în perioada 1 aprilie – 30 mai 2013, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, Liceul de Arte „Marin Sorescu”, Sucursala Centrului Regional de Exploatare, Întreţinere şi Reparaţii CF Craiova, Liceul Tehnologic Special „Beethoven”, Muzeul Olteniei și Casa de Cultură a Studenţilor.